Cardona farà una jornada de tallers saludables del projecte de la Fundació SHE

0
170

Dimarts 19 de juliol tindrà lloc una jornada formativa a l’Auditori Valentí Fuster organitzada per la Fundació SHE amb el suport de la Fundació “la Caixa”. En aquesta jornada, que s’iniciarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 7 de la tarda, s’impartirà el contingut dels tallers en línia del projecte Healthy Communities. L´objectiu és donar l´oportunitat a tota la població de formar-se en termes d´hàbits saludables i alhora ampliar l´assistència dels participants en una jornada de tallers presencials oberta a tothom. Des de l’inici de la jornada fins al final, part de l’equip de la Fundació SHE es trobarà a la Sala de les Voltes en un punt d’informació per donar suport tècnic a aquelles persones participants que necessitin resoldre dubtes sobre l’accés a les plataformes digitals projecte i respondre els qüestionaris finals de cada taller. Durant la jornada es tractaran continguts relacionats amb les temàtiques de salut següents: motivació al canvi d’hàbits, activitat física i vida activa, alimentació saludable, gestió de l’estrès i benestar emocional i prevenció del consum de substàncies tòxiques com el tabac o l’alcohol. Des de la Fundació SHE, animen tots els participants i totes aquelles persones interessades a millorar els seus hàbits saludables a assistir a la jornada i poder aprendre de la mà d’experts i expertes en cada temàtica com el doctor Xavier Orrit, Natalia Montilla, Carla Rodríguez, Alba Ribalta o Noemí Franco. De 10 a 11 i de 11 a 12 es faran els tallers d’activitat física, de 12 a les 2.30 hores el de gestió de l’estrès i el benestar emocional; de 5 a 6 del vespre el d’alimentació saludable, i de 6 a 7 el de prevenció d’addiccions (tabac i alcohol).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here