Santpedor inicia la darrera fase d’urbanització del Mirador de Montserrat

0
162

L´Ajuntament de Santpedor ha començat les obres que han d´acabar un projecte històric del municipi, el de la urbanització del Mirador de Montserrat. Després que el 2021 finalitzés la primera fase amb la construcció de la xarxa de clavegueram, ara s’inicien les obres que urbanitzaran successivament els carrers Xiprer (bloc 1) Til·ler, Eucaliptus i Freixe (bloc 2) Llorer i camí de Vallbona ( bloc 3). Està previst que la durada de les obres del primer bloc sigui de tres mesos i la durada de les obres del segon i tercer bloc sigui de quatre mesos cadascuna. Les obres de pavimentació suposen la recta final d’un projecte important i molt esperat iniciat el 2015 per aconseguir que el Mirador de Montserrat sigui un sòl urbà consolidat i amb tots els serveis. Aquestes obres durbanització es finançaven amb quotes urbanístiques i aportacions de lAjuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here