L’antic hotel Alfa, a punt de ser devorat per les flames

0
73

Una de les imatges més impactants que ha deixat fins ara l’incendi del Bages ha estat la de l’antic hotel Alfa (i posteriorment també anomenat Vaji 2000) – envoltat per flames de foc molt vives i molt de fum negre i gris. Tot i això, l’edifici ha sortit pràcticament intacte. Aquest matí, es podia seguir el rastre per on va passar el foc, que va arribar a entrar dins del recinte (abandonat i en estat deplorable des de fa més d’una dècada) de l’hotel i es va fer fosc una petita part de la façana, la que és més a prop de la C-16.

Preocupació a les Brucardes perquè els veïns no saben quan podran tornar a casa Precisament, les flames van arribar fins a l’edifici seguint el marge de l’autopista, espai que ha quedat completament calcinat, igual que tota la zona boscosa que hi ha darrere del pavelló poliesportiu de Sant Fruitós i l’escola Pla del Puig. Del marge, l’incendi va travessar la tanca de ferro i va cremar diversos arbustos i herbes que hi ha abans de l’edifici. A partir d?aquí, el foc no va avançar més. La imatge viral de l’antic hotel Vaji 2000 atrapat per les flames Arxiu particular

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here