#IFPONTDEVILOMARA

0
60

Diumenge tarda. Els tuiters buscàvem aquest hashtag per tenir la darrera informació del que estava passant, per poder veure els darrers vídeos de flames amenaçant les cases boniques de les Brucardes i les no tan nois de River Park i Can Riera. Mentre escric, sentint olor de cremat des de Manresa i amb cendres al meu terrat, els bombers i les ADF segueixen intentant consolidar el flanc dret per evitar que el foc vagi empassant més espai del parc de Sant Llorenç. Un parc que ja es va rostir el 2003 en un foc que va començar a Sant Llorenç Savall i va deixar cinc persones mortes i 4.500 ha cremades i que va tornar a ser víctima del foc el 2005, quan van cremar prop de 900 ha. Aquell va arrasar el càmping la Tatgera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here