Sant Fruitós agilitza tràmits i suspèn tributs per facilitar la reparació d’habitatges afectats pel foc

0
67

Treballs menors En primer lloc, els treballs menors que s’hagin de fer, i que no impliquin canvis estructurals a l’habitatge, es podran començar de manera immediata. Aquest punt fa referència a treballs de pintura, reparació o substitució de fusteria, entre d’altres. Per poder-se acollir, cal presentar el Model oficial de comunicació a l’Ajuntament, presencialment o via instància genèrica.

Espera angoixant entre veïns de les Brucardes Obres majors amb llicència d’obra Pel que fa a les obres majors que requereixen una llicència d’obra, i que suposin la restauració o substitució d’elements ja existents, també es podran iniciar de forma més ràpida presentant el Model genèric de sol·licitud de llicència. Els serveis tècnics municipals, en un termini màxim de 5 dies, visitaran lhabitatge per donar el vistiplau a linici de les obres. Recollida de fracció vegetal i voluminosos Aquest dimarts 19 de juliol s’han instal·lat 10 punts de recollida de fracció vegetal perquè els veïns i les veïnes puguin dipositar les restes. Estan ubicats als carrers Cau de la guineu, Riu d’or, avinguda Sant Sebastià, Generes, Verge de Núria, Montcau, Burjons i avinguda de les Brucardes. Paral·lelament, aquest dimarts també es van començar els treballs de neteja de les connexions de servei de la urbanització i es va activar un servei que recollirà tot el material voluminós que es deixi a l’exterior de les cases. Per a aquelles persones que no tinguin els mitjans per dur a terme els treballs de desbrossament o tala d’arbres que puguin suposar un risc, l’Ajuntament posa a la vostra disposició el servei municipal. S’haurà de sol·licitar per via telefònica al telèfon del consistori. Taxes i impostos En relació amb les taxes i impostos (ICIO), el consistori ha anunciat que queda suspès el pagament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here