L’autor o autors de l’incendi del Pont de Vilomara coneixien bé la zona

0
63

L’autor o autors de l’incendi del Pont de Vilomara coneixen bé la zona, segons les investigacions que duen a terme els Agents Rurals. El foc, que està estabilitzat i encara no s’ha donat per controlat, ha afectat 1.750 hectàrees i una cinquantena de cases, una trentena de les quals calcinades totalment. Tal com ja va explicar ahir, dimarts, el cap d’Àrea Regional de la Catalunya Central dels Agents Rurals, el punt d’inici del foc és a 3,5 quilòmetres del nucli urbà del Pont. Concretament, en dos punts molt propers, dins el massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, que estava tancat per les restriccions, i on no hi ha cap altre rastre d’activitat humana.

Un ocell va provocar l’incendi de Bufalvent “Havien de tenir coneixement de les vies de sortida després de provocar l’incendi”, ha assegurat avui a l’ACN l’inspector en cap dels Agents Rurals, Antoni Mur, que recorda que aquest estiu ja s’han aturat dos piròmans . La investigació es fa en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra. Mur ha destacat que el setge del foc era molt crític, amb molta càrrega de vegetació i molt exposat al vent de marinada. “No sabem si ells eren conscients o no d’aquesta circumstància, però reunia tots els elements perquè hi hagués una arrencada del foc amb molta velocitat”, va afegir.

45 La urbanització River Park arrasada per les flames: veïns desolats i paisatge negre Redacció

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here