Sant Fruitós agilitza tràmits i suspèn tributs perquè es puguin reparar les cases

0
79

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha dictat un bàndol amb un paquet de mesures extraordinàries per agilitzar la reparació dels desperfectes ocasionats per l’incendi. Els treballs menors i que no impliquin canvis estructurals a l’habitatge, es podran començar de manera immediata. Per poder-se acollir, cal presentar el model oficial de comunicació a l’Ajuntament. En el cas de les obres majors que requereixen una llicència dobra, i que suposin la restauració o substitució delements ja existents, podran iniciar-se de forma més ràpida presentant el model genèric de sol· licitud de llicència. Els serveis tècnics municipals, en un màxim de 5 dies, visitaran lhabitatge per donar el vistiplau a linici de les obres. D’altra banda, ahir es van instal·lar 10 punts de recollida de fracció vegetal perquè els veïns puguin dipositar les restes i van començar la neteja de les escomeses de la urbanització i es va activar un servei que recollirà tot el material voluminós que es deixi a l’exterior de les cases. En relació amb les taxes i impostos (ICIO), el consistori ha anunciat que en queda suspès el pagament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here