Santpedor celebrarà la festa de Santa Anna sense restriccions

0
67

Celebració de la festivitat de Santa Anna, el passat any Ajuntament de Santpedor Santpedor celebrarà del 23 al 26 de juliol la festa de Santa Anna, amb un programa complet amb activitats per a grans i petits i sense restriccions després de dos anys de pandèmia. Dilluns a la tarda, previ a Santa Anna, hi haurà la mostra de cultura popular a la plaça Gran, a càrrec de les entitats culturals de Santpedor i botifarrada i ball organitzat per la llar de gent gran Ca l’Arola per tancar la jornada. El dia de Santa Anna, 26 de juliol, es farà la tradicional caminada de pelegrinatge a les ermites amb coca i xocolata a la font de la Riera, la missa en honor a Santa Anna amb esmorzar de germanor i sardanes amb la cobla Els Lluïsos, entre d’altres. Hi haurà servei de tren gratuït fins a l’ermita de Santa Anna durant tot el dia. Dimarts mateix hi haurà una campanya de donació de sang a la Nau. Les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure prèviament aquí El programa d’actes començarà dissabte a la nit un sopar al Paller amb música en directe i DJ. Durant tot el cap de setmana estava previst un espectacle de circ al carrer a càrrec de la companyia Pau Palaus, però s’ha hagut d’anul·lar per malaltia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here