L’Ajuntament de Castellbell demana als germans Riera la gestió de l’aigua per a les urbanitzacions de Mas Enric i Cal Prat

0
66

L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar demana als germans Riera la gestió de l´aigua per a les urbanitzacions de Mas Enric i Can Prat. El consistori entén que la cessió de la gestió pública de l’aigua permetria oferir un millor servei i un manteniment més acurat d’aquest bé natural que facilitaria poder donar resposta als talls de subministrament que pateixen els veïns i les veïnes d’aquestes dues urbanitzacions durant les darreres setmanes . Fins ara, l’Ajuntament cedeix gratuïtament cisternes d’aigua dels dipòsits municipals als propietaris i responsables de la gestió i facilita ajuts per al transport de les cisternes. D’altra banda, des del consistori han informat que l’Agència Catalana de l’Aigua ha enviat una carta a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar en què es disculpa davant del consistori per haver atorgat la responsabilitat dels talls de subministrament a Mas Enric i Cal Prat en una resposta als veïns i veïnes d’aquest entorn el passat 11 de juliol. L’ACA reconeix que les dues urbanitzacions no estan recepcionades i, per tant, la responsabilitat dels seus serveis encara no pot ser de l’Ajuntament i entén que qui ha d’assumir la responsabilitat és la propietat del pou de Cal Carné. En paral·lel, l’ACA ha demanat la legalització i la concessió d’aquest pou per part dels seus propietaris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here