L’Ajuntament de Sant Vicenç fa millores als serveis de l’escola bressol municipal

0
79

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha començat aquesta setmana les obres de reforma de dos lavabos de l’escola bressol municipal El Niu per millorar la qualitat del servei. Concretament, s’actua a la primera planta ia la planta baixa de l’edifici, on es rehabilitaran dos lavabos per guanyar uns espais més diàfans i així poder millorar la comunicació entre les mestres i l’alumnat. Part d’aquestes obres, que tenen un pressupost de 21.000 euros, s’emmarquen als pressupostos participatius oberts a la ciutadania, i la previsió és que els treballs estiguin acabats coincidint amb l’inici de curs. L’actuació dóna continuïtat a les obres de remodelació que s’estan executant els darrers estius al centre, coincidint amb l’atur de les classes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here