Súria acaba una nova fase de millora dels carrers Sant Sebastià i Sant Jaume

0
82

L’Ajuntament de Súria ha completat les obres de la primera i segona fases del projecte d’urbanització dels carrers Sant Sebastià i Sant Jaume, al barri de Sant Jaume, per la qual cosa ja s’ha arribat a l’equador. Aquestes dues primeres fases del projecte han permès habilitar nous espais de circulació de vianants i vehicles, a més d’instal·lar o renovar diverses xarxes de serveis. La superfície dactuació daquestes dues primeres fases és duns 1.200 metres quadrats, que shan executat per import de licitació de prop de 324.000 euros. Els objectius generals de les dues primeres fases del projecte, que tindran un total de quatre, han estat la millora de la circulació en aquestes àrees. En concret, a la fase primera es va urbanitzar el carrer Sant Sebastià fins a la cruïlla amb el carrer Sant Jaume, es van habilitar unes escales de connexió amb el final sud del carrer Sant Jaume, i també s’ha actuat a la rampa existent i al atzucac que porta al carrer Àngel Guimerà, per un import de 264.000 euros. Pel que fa a la segona fase, ha consistit a la urbanització de la plataforma intermèdia i de l’escala de connexió amb el final sud del carrer Sant Jaume. En total, el pressupost de licitació d’aquesta fase ha estat de més de 61.000 euros. A banda d’això, aquest conjunt d’intervencions han permès enterrar la xarxa de telecomunicacions, ampliar l’enllumenat públic i la xarxa de gas i millorar les xarxes de clavegueram i aigua potable. A partir d’aquí, ara quedaran pendents d’afrontar les altres dues fases del projecte amb vista als propers mesos. En aquest cas, els treballs se centraran a la urbanització del carrer Sant Jaume, amb una superfície dactuació duns 875 metres quadrats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here