Sant Fruitós reobre la circulació a la plaça Nouna una vegada reformada

0
63

Sant Fruitós de Bages ha reobert al trànsit la plaça Nouna, situada entre l’avinguda Jaume I i el carrer del Mestre Josep Simón, després que ha finalitzat els treballs d’arranjament d’aquest espai. En concret, els treballs han consistit en la substitució dels paviments danyats, s’han construït noves vorades de formigó i fusta, s’han col·locat tanques per delimitar l’espai públic i s’ha fet l’enjardinament d’una petita zona. Fins ara, aquest espai s’havia utilitzat com a aparcament per a vehicles i no comptava amb cap mena d’adequació. La intervenció duta a terme s’ha realitzat amb la voluntat de dotar aquest àmbit d’un espai més ordenat i segur. El nom de la plaça Nouna prové de l’agermanament, fa 22 anys, entre Sant Fruitós de Bages i la ciutat de Nouna, a la província de La Kossi, a Burkina Faso.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here