Un avís al tram sud de la carretera C-55 que sorprèn els conductors

0
58

El panell lluminós en sentit Manresa, alertant del perill de lliscament SANT VICENÇ. C-55. CARTELL PANELL ELECTRÒNIC La carretera C-55 mostra aquests dies un fet paradoxal al tram entre Sant Vicenç i Castellgalí. Els panells electrònics situats en aquesta zona en tots dos sentits de la marxa (quilòmetres 21,5 i 22) estan lluminosament activats per alertar els conductors amb el senyal que indica un perill de lliscament. Situació que es dóna habitualment per, bàsicament, dues circumstàncies: o bé a l’hivern per les baixes temperatures que poden glaçar la superfície de la carretera; o bé en episodis de pluja que, lògicament, fan que la via es converteixi en una pista lliscant. Tot i això, no és el cas de les circumstàncies meteorològiques de les últimes setmanes, al contrari. Les temperatures han estat tòrrides i les precipitacions inexistents des de fa temps, però tots dos panells insisteixen en l’advertiment des de fa dies. Potser són pantalles meteoròlogues i fan una predicció molt avançada. Però costa entendre l’alerta que transmeten els conductors en les circumstàncies actuals. Alguna cosa falla. De fet, els mateixos panells situats més amunt i avall en aquesta mateixa carretera queden apagats i no diuen res d’aquest suposat perill.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here