El Pont celebra una jornada solidària per ajudar els damnificats per les flames

0
80

El Pont de Vilomara va celebrar ahir a la nit diverses activitats en solidaritat amb les persones afectades per l’incendi que es va iniciar avui fa dues setmanes. Les activitats de la jornada es van dur a terme a partir de les set del vespre entre el passeig de la Pau i el poliesportiu del municipi. Al llarg de la jornada, els més petits van poder gaudir dels inflables, i també es va fer una botifarrada. Al llarg de la tarda i la nit també estava previst que es portessin a terme diferents propostes, com un espectacle de màgia amb Magic Yoyo, concerts amb Kevin Deké i Rosso Candela i amb el Cinquè Carajillo en una jornada benèfica que estava previst que s’acabés sobre dos quarts d’una d’aquesta matinada passada. A més, al llarg de les diferents activitats es van realitzar sorteigs de diferents productes, el tiquet dels quals costava tres euros i els diners recollits també serien per als damnificats pel foc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here