Sant Fruitós té les piscines inutilitzades pel fort temporal caigut divendres

0
174

Sant Fruitós de Bages no podrà disposar fins almenys dimecres de les piscines municipals. El motiu és que el fort temporal que hi va haver divendres a la tarda al Bages ha acabat danyant instal·lacions, que en aquests moments s’estan reparant. Inicialment ja es va veure que quedaven afectades perquè els gots es van omplir de fang que les deixaven impracticables, com a conseqüència del fang que la quantitat de pluja caiguda va arrossegar pel carrer Torrent Fonteta i que les clavegueres tapades de fulles i fang no van poder engolir. Posteriorment s’ha vist, però, que a més d’enfangar-se les piscines, que aquest dilluns ja estaven netes, l’entrada d’aigua i llots també ha fet malbé el funcionament de la maquinària, per la qual cosa ‘Ajuntament ha hagut de tancar la instal·lació mentre es fa el buidatge, es repara i es tornen a engegar les instal·lacions. L’última previsió que ha fet el consistori és que es treballa perquè estiguin operatives aquest dimecres, 3 d’agost, i ja es pugui reobrir el complex al públic. Aquest dilluns al matí es treballava l’extracció de l’aigua de les filtracions per reparar la maquinària obstruïda, així com la neteja de llots dels vials de l’entorn. El fort temporal de divendres passat sobre el Bages va deixar a Sant Fruitós més de 50 litres/m2 d’aigua i pedra a Sant Fruitós, que va ocasionar petites destrosses i inundacions a diversos punts del municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here