Súria aprova l’avenç de planejament per definir el seu model urbanístic per als propers vint anys

0
150

Vistes d’una part del nucli de Súria MIREIA ARSO L’Ajuntament de Súria ha donat llum verda a l’avenç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, que defineix quin n’ha de ser el creixement per a les properes dues dècades. El text inicial, que ara s’haurà de concretar amb un document definitiu, va ser aprovat a l’últim ple municipal per 12 vots a favor (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS) i una abstenció, del regidor no adscrit, Pedro Requena. Aquest text defineix les principals bases d’aquest futur desenvolupament, que a grans trets preveu un creixement màxim de fins a uns 7.000 habitants, i s’ajusta a les noves necessitats del municipi, incloent-hi un espai per al futur tren-tram, entre d’altres. El document seguirà ara els tràmits previstos, de manera que a partir de l’1 de setembre s’iniciarà un període d’informació pública durant un termini de 45 dies, amb l’objectiu que es puguin formular suggeriments i, si escau, alternatives de planejament . A finals de juny, el ple ja va aprovar un dictamen de convalidació i ampliació de les accions de participació ciutadana sobre l?elaboració del POUM. Les darreres setmanes s’han dut a terme sessions informatives i un període de consultes per a totes les persones interessades. També s’ha publicat un tríptic informatiu i altres documents accessibles a través del web municipal www.suria.cat/poum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here