Sant Fruitós no podrà reobrir les piscines fins al cap de setmana

0
146

Sant Fruitós no podrà disposar de les piscines obertes al públic fins al cap de setmana, tot i que inicialment s’havia anunciat l’objectiu de poder-les reobrir aquest dimecres, després que resultessin greument afectades pel temporal que va caure al Bages divendres per la tarda. Segons han concretat fonts municipals, una vegada s’ha buidat el got de la piscina i s’ha finalitzat la revisió de la sala de màquines s’ha vist que els desperfectes són de més gravetat del que s’havia detectat inicialment. Les mateixes fonts han concretat que aquest dilluns ja ha començat l’omplida del got gran i es treballa en la instal·lació d’una bomba de filtratge de forma provisional perquè la piscina pugui entrar en funcionament amb la màxima celeritat possible. També van precisar que, en cas que la reparació s’agilitzés, la reobertura es faria abans. Inicialment ja es va veure que quedaven afectades perquè els gots es van omplir de fang que les deixaven impracticables, com a conseqüència del fang que la quantitat de pluja caiguda va arrossegar pel carrer Torrent Fonteta i que les clavegueres tapades de fulles i fang no van poder engolir. Posteriorment es va veure que l’entrada d’aigua i llots també havia fet malbé el funcionament de la maquinària, per la qual cosa l’Ajuntament va haver de tancar la instal·lació mentre es feia el buidatge, es feien les reparacions i es tornaven a posar en marxa les instal·lacions, que ara s’ha vist que estaven més afectades. En paral·lel, l’Ajuntament ha hagut de treballar en tasques de neteja dels vials i embornals del municipi. S’ha realitzat un reforç al servei de retirada d’arbres i manteniment de zones verdes, també amb maquinària pesada per a les tasques que no es podien fer manualment. El fort temporal de divendres passat sobre el Bages va deixar a Sant Fruitós més de 50 litres/m2 d’aigua i pedra a Sant Fruitós, que va ocasionar petites destrosses i inundacions a diversos punts del municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here