Sant Fruitós podrà reobrir ja les piscines aquest divendres

0
10

Sant Fruitós podrà reobrir finalment les piscines al públic aquest divendres una vegada reparada la maquinària que va fer malbé el fort temporal que va caure sobre part del Bages divendres a la tarda. Tot i que la darrera previsió era que el complex pogués reprendre l’activitat el cap de setmana, finalment s’han pogut accelerar els treballs de substitució i arranjament de les instal·lacions que van resultar danyades. Així, aquest divendres s’obrirà a l’horari habitual d’11 del matí a 8 de la tarda. Per tant, finalment la instal·lació haurà estat fora de servei durant sis dies. L’Ajuntament ha concretat que inicialment es va intentar solucionar el problema sense haver de buidar el got, però que amb el volum de fang que havia entrat va ser impossible i es va haver d’extreure tota l’aigua i netejar tot el fang, sorra, fulles i branques que havien anat a parar a dins. Paral·lelament, com a conseqüència de l’aigua que també va entrar acompanyada de fang, es va produir una avaria de les bombes que fan recircular l’aigua dels gots. Segons han precisat les mateixes fonts, al produir-se l’incident el cap de setmana, la bomba auxiliar que s’hi va instal·lar no va acabar arribant fins dimecres. «Afortunadament, una vegada instal·lada tot ha funcionat correctament», destaca el consistori, que precisa que durant el dia d?avui, dijous, s?acabarà d?omplir la piscina i es netejaran alguns punts en què encara queden restes. Tot i que encara s’estan acabant de fer aquestes operacions, les mateixes fonts asseguren que els paràmetres principals que es controlen, com són els valors de clor i pH de l’aigua, ja són els correctes per al bany.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here