Un bust de Prat de la Riba presideix ara l?entrada al museu de Castellterçol

0
121

Moment de la inauguració del bust | JOAN CAPDEVILA Castellterçol té des d’ara un bust nou que recorda la figura d’Enric Prat de la Riba, fill de la població. L’estrena es va fer com a inici de l’acte que cada any el municipi moianès coincideix amb l’aniversari de la mort de qui va ser impulsor i primer president de la Mancomunitat de Catalunya i figura primordial de la història política de la Catalunya contemporània. La nova escultura s’ha col·locat davant de la Casa Museu, en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Castellterçol i la Diputació de Barcelona. L´acte va comptar amb una conferència a càrrec de la presidenta de l´Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí, sobre les personalitats de Francesca Bonnemaison i Nativitat Yarza, com a referents del catalanisme i el republicanisme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here