Sant Vicenç tindrà una trobada sobre estudis del parc natural

0
134

La Diputació ha obert les inscripcions per a la desena edició de la Trobada d’estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munti i l’Obac, que aquest any tindrà lloc a Sant Vicenç de Castellet, el 22 i 23 de novembre. Inclourà una sessió commemorativa sobre el 50è aniversari de la creació del parc natural i al llarg de les dues jornades es compartirà informació sobre els estudis, actuacions i investigacions realitzades al voltant del parc en els darrers cinc anys. Aquestes trobades se celebren cada cinc anys i es poden presentar totes aquelles feines d’institucions, entitats o particulars centrades en el patrimoni natural i cultural i en la gestió d’aquest espai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here