Castellbell rep finançament de l’ACA per arreglar la llera del riu Llobregat

0
167

El tram del Burés, on ha crescut la canya americana | AJ. CASTELLBELL L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obtingut finançament per part de l’Agència Catalana de l’Aigua per dur a terme el manteniment de la llera del riu Llobregat al tram del Burés. L?actuació permetrà al consistori continuar les tasques per arreglar el llit del riu en un tram que ha quedat afectat pel creixement de la canya americana, una espècie invasora que afecta la qualitat de tot l?entorn natural del riu. Les obres d’acord amb el tram de la llera, que compten amb l’ajut econòmic de l’Agència Catalana de l’Aigua, s’executaran entre el 2022 i el 2023. L’aportació de la Generalitat s’emmarca en una convocatòria de l’ACA en què s’han acollit els municipis per finançar part de les obres de conservació i manteniment de les lleres dels rius en trams urbans.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here