El Consell demana més recursos i estudia altres models

0
57

El Consell Comarcal del Bages ha realitzat diverses reunions amb el Departament de Drets Socials per demanar més recursos per als ajuts al transport adaptat per als més grans de 21 anys amb necessitats especials i també s’ha obert un diàleg amb les entitats d’atenció a les persones amb discapacitat per valorar la gestió d?aquest transport i analitzar altres models aplicats a diverses comarques per trobar el més adequat per al territori». En aquest sentit, el Consell ha demanat al Departament de Drets Socials que tingui en compte les característiques del Bages, amb un territori molt extens i una orografia particular, per poder reforçar aquests ajuts individuals als més grans de 21 anys amb necessitats especials.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here