Castellbell prepara set dies de festa major, amb Carnaval i amb revetlla de Cap d’Any

0
72

Castellbell i el Vilar prepara la festa major, que celebrarà del 10 al 16 d’agost, i que aquest any recupera el caràcter popular amb set dies d’actes. Es programarà un Carnestoltes i una revetlla de Cap d’Any, dues propostes que en l’últim any no s’han pogut celebrar amb plenitud per culpa de la pandèmia. El programa d’aquest any donarà protagonisme al passat tèxtil del municipi i per això tindrà com a pregoner Juan Matías Reyes, alcalde del municipi d’Ibros (Jaén), que va ser punt d’origen de moltes famílies que van venir a treballar a Castellbell. En aquest sentit, i en el marc de la festa major, s’estrenarà l’exposició Temps de fàbrica a la fàbrica del Burés i es podrà seguir l’espectacle El batec de la fàbrica a càrrec de l’Esbart Dansaire Santvicentí. A banda d’això, entre els plats forts hi haurà la desfilada de Carnaval amb l’animació de Pep Callau, divendres 12 d’agost. La festa estrena horari (2/4 de 9 del vespre) i recorregut, amb un itinerari que sortirà de l’Ajuntament, passarà pel carrer de Joaquim Borràs i l’avinguda del Pare Claret i acabarà a l’escola Jaume Balmes. En paral·lel, diumenge a la nit es recuperarà la festa de la nit de Cap d’Any amb el DJ Cabaret al pati de l’escola Jaume Balmes. Abans haurà tingut lloc el correfoc amb el grup de diables Els Tronats. La festa també recupera les actuacions del grup de versions Piratas Rumbversions, divendres a la nit, i de l’Orquestra Rosaleda, dissabte a la nit. Pel que fa al públic infantil, dimecres a la nit actuarà Ambauka. Igualment, es mantenen actes tradicionals com ara la pernilera, les sardanes, la missa, la festa holi, el bingo, la proclamació de l’hereva i l’hereu i el torneig de petanca. A més a més, s’inaugurarà l’exposició La cara nord a l’església de Santa Maria del Vilar amb imatges de Montserrat. El públic infantil disposarà d’unflables a la piscina, del pregó amb els germans Alis i Lluc, de l’acampada coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç i un taller per fer slim a la piscina municipal. I els joves, d’una matinal d’aventura i remullada al camp de futbol, ​​i d’un room escapi al carrer, el dia 16, a més d’un banyat nocturn a la piscina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here