Mor el motorista de 19 anys d’Artés accidentat divendres

0
14

Artés va lamentar aquest cap de setmana la mort de Javier Zambudio González, el jove de 19 anys que divendres va resultar ferit i amb pronòstic crític al patir una col·lisió amb una furgoneta mentre anava amb moto. Tot i que la mort es va produir dissabte, ahir encara no se sabia quan tindrà lloc la cerimònia de comiat. Actualment Zambudio era veí d’Artés, on feia poc més de mig any que s’havia traslladat a viure provinent de la urbanització de les Brucardes, a Sant Fruitós de Bages. Precisament, s’havia graduat recentment dels estudis de batxillerat a l’institut Gerbert d’Aurillac, d’aquesta població, des d’on ahir van voler expressar els condols a familiars i amics. El fatídic accident va tenir lloc divendres poc abans de les 8 del matí al punt quilomètric 4 de la carretera BV-4512, que uneix Artés amb Sant Fruitós de Bages. Segons fonts consultades per aquest diari, l’accident va tenir lloc quan el motorista estava fent un avenç, moment en què la furgoneta va fer una maniobra per accedir a una empresa situada a prop del punt de l’accident i van col·lidir. El jove ferit va ser traslladat en estat crític i amb helicòpter fins a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​on va acabar morint hores després.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here