Els bagencs David Escobar i Biel Macià juguen a «tocar i parar» al primer mundial de Chase Tag de l’Estat

0
57

Fins a 55.000 persones han vist els bagencs David Escobar i Biel Macià perseguir-se al primer mundial de tocar i parar de l’Estat celebrat aquest dimecres a Barcelona. Els joves de Catalunya Central han estat dos dels deu professionals del parkour seleccionats de tot Espanya per competir al torneig organitzat per Samsung i narrat pel streamer i comunicador Ibai Llanos a través del seu canal de Twitch. Explica’ns qui està sent tu favvvvv🚀🚀🚀🚀#SamsungUnpacked #SamsungXIbai#PillaTuFlip pic.twitter.com/q3ZxI5YRdf— Samsung Espanya (@SamsungEspana) 10 d’agost de 2022 La competició Els deu participants es van dividir en dos equips de 5×5 i van disputar una competició adaptada al parkour del clàssic tocar i parar. En un circuit ple d’obstacles, els atletes van haver de posar a prova la seva agilitat, rapidesa i creativitat per aconseguir un únic objectiu: escapar-se de mans del seu adversari durant 15 segons. Aquesta modalitat es diu Chase Tag i es tracta de la variant del parkour que pretén fer el salt als Jocs Olímpics. Escobar i Macià es van enfrontar a la ronda inicial, disputada per conèixer les habilitats de cada atleta i poder configurar els equips per a la competició final. Tots dos van acabar compartint bàndol. Tots dos equips -Flip i Fold- es van disputar la victòria a un màxim de cinc punts, que s’obtenien si l’evasor aconseguia escapar del caçador abans que finalitzés el temps de cada ronda. Macià va estar al límit d’assolir el punt final de la competició en una jugada que els presentadors, amb Llanos inclòs, van descriure “de bogeria”. Finalment, va ser Escobar, presentat a l’inici de la competició com a “la promesa de la tarda”, l’encarregat de donar la victòria a l’equip Fold. VICIADÍSIMA A AQUEST PARKOUR a #PillaTuFlip😎RT SI TU TAMBÉ💜#SamsungUnpacked #SamsungXIbai pic.twitter.com/af8DqSn6Sl— Samsung Espanya 10 d’agost de 2022

El parkour com a estil de vida: «Saltar d’un cinquè pis a un tercer ha estat el més perillós que he fet mai» El primer mundial de Chase Tag a l’Estat L’esdeveniment creat per Samsung en el marc de la promoció del llançament de els dos nous models de telèfons intel·ligents plegables de la marca, és el primer que es retransmet a l’Estat. Tot i això, per a Ibai Llanos no és la primera vegada que presenta un mundial d’aquestes característiques. Ja ho va fer el 2018, quan el comunicador era reconegut per narrar esdeveniments esportius i competicions de videojocs. Aleshores feia la narració de competicions que reunien professionals d’àmbit internacional i no estatal com en aquest cas. Actualment, el Chase Tag compta amb lligues internacionals com la World Chase Tag, que cada any organitza diferents esdeveniments, principalment al Regne Unit, Estats Units i Japó. Tornada al 2018.Mundial de pila enxampada però muntat per nosaltres gràcies a @SamsungEspana. Això serà espectacular, entra pa a dins. #GalaxyZFlip4 #adhttps://t.co/cL2WMcjsI6 pic.twitter.com/FtKH7mRBc8— Ibai (@IbaiLlanos) 10 d’agost de 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here