El Pont posa en servei una expenedora de bosses compostables

0
80

Una veïna davant de la màquina expenedora de borses | HELENA CARBONELL El Pont de Vilomara ha posat al servei de la ciutadania una màquina expenedora de bosses compostables gratuïtes, que els veïns poden recollir cada tres mesos amb la targeta personalitzada del sistema de contenidors tancats, que es va implantar al municipi el mes de maig passat . La màquina s’ubica al costat de l’Ajuntament i el seu ús requereix la identificació amb la targeta d’usuari, que permet obtenir dos rotlles de bosses compostables cada tres mesos. En el moment de recollir-les, un visor indica la data en què es pot obtenir el paquet següent. El servei és complementari al sistema de recollida de deixalles amb contenidors tancats, que obliga a fer servir targetes personalitzades per obrir els contenidors de l’orgànica i altres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here