Els cellers es protegeixen davant dels atacs dels porcs senglars

0
47

La sequera també ha provocat que en alguns cellers del Bages hagin viscut més atacs de senglars del que és habitual, ja que, davant de la manca d’aigua, es dirigeixen a les extensions de vinya per beure’s el suc dels fruits. Davant d’aquest fet, els productors ja han pres mesures per evitar pèrdues a la producció, si bé afirmen que les últimes pluges han ajudat a reduir la presència de senglars al voltant de les finques. Una de les solucions més comunes és la instal·lació d’un pastor elèctric que envolta les parcel·les de vinya i les protegeix dels atacs. També hi ha el cas d’algun celler que ha escampat orina de llop al voltant de la finca per evitar que s’acostin a les plantacions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here