Món Sant Benet manté l’activitat de resoldre un enigma al monestir

0
61

Món Sant Benet ofereix fins al 2 de setembre la nova proposta d’activitat participativa “L’enigma de les joies del monestir”, inspirada en el conegut joc del Cluedo i que es pot fer tots els divendres i dissabtes. La iniciativa parteix de la història que les joies d’Elisa Carbó, la mare del pintor Ramon Casas, han desaparegut. És l’estiu del 1910 i la dona ha organitzat una recepció al monestir de Sant Benet. Està tot llest, només cal posar-se les joies. Però el joier és buit. La proposta posa els participants a la pell dels policies encarregats de resoldre el robatori i de tornar així la pau al monestir, fent un recorregut. A cada grup se li dóna un sobre amb informacions i instruccions necessàries per moure’s de forma àgil pels diferents espais del monestir i resoldre l’enigma, gràcies també a les pistes amagades darrere dels codis QR. El temps i les habilitats de cadascun dels grups seran clau per resoldre les proves i aconseguir localitzar el culpable. L´activitat finalitzarà amb una copa de cava. Les entrades costen 15 euros als adults i 7 als nens. Es poden adquirir a la pàgina web de l’equipament (on també hi ha informació del joc) ia les taquilles del monestir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here