Talamanca recorda avui l’èpica batalla del 1714 amb un acte de petit format

0
61

Com cada 13 d’agost, Talamanca commemorarà l’aniversari de l’última victòria de l’exèrcit català contra els Borbons. L’acte solemne, que comptarà amb la participació dels Miquelets de Catalunya, aquest any no tindrà cap personalitat convidada, com era habitual abans de la pandèmia. La commemoració, que començarà el 2/4 de 7 de la tarda davant de l’Ajuntament, inclourà una actuació per part dels Miquelets de Catalunya, que dispararan una salva en honor als caiguts, l’ofrena floral davant del monument commemoratiu de la batalla i el cant de l’himne dels Segadors a càrrec de la Coral de Talamanca. La jornada s’inclou dins del programa de la Festa Major de Talamanca, que va començar dijous i s’allargarà fins al 16 d’agost, amb activitats per a tots els públics, com ara un concurs de paelles que es durà a terme aquest migdia, així com un cercavila amb els Gegants de Sant Llorenç Savall i diverses competicions esportives.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here