Joncadella estrenarà demà plaques commemoratives de la recuperació de les campanes

0
52

L?Associació d?Amics de Joncadella tancarà aquest dilluns el cercle d?una llarga iniciativa popular que ha fet possible que el santuari torni a tenir campanes. En el marc de la festivitat de l’Assumpció la Mare de Déu, a la 1 del migdia tindrà lloc una missa solemne i, després, es deixarà constància de la tasca realitzada al llarg d’aquests darrers anys. Concretament, es farà el descobriment i benedicció de plaques commemoratives, en què es deixarà constància del nom de les persones i entitats que han fet aportacions per fer possible la construcció de les campanes Montserrat i Verge de Lourdes. Al febrer es va beneir la quarta i última campana que l’associació Amics de Joncadella es va proposar aconseguir de cara a la celebració, el 2024, del 75è aniversari de l’entronització de l’actual imatge de la Mare de Déu. El santuari (que cada dilluns de Pasqua fa una trobada molt popular) no havia tingut campanes durant més de vuit dècades, des del 1936, quan es van treure i van destruir en plena guerra civil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here