Navarcles acomiada la festa major que ha tornat als nivells d’afluència precogut

0
52

Navarcles tanca aquest dilluns sis dies consecutius de festa major que aquest any ha tornat als nivells d’afluència que tenia abans de la pandèmia, i amb un extens programa d’actes que també ha pogut recuperar propostes suspeses a les dues edicions anteriors, si bé castell de focs que s’havia de fer aquesta nit ha acabat saltant de l’oferta festiva a causa de la situació de sequera i el risc d’incendi forestal. A l’espera de tancar el programa amb els darrers actes de tarda i el concert nocturn previst amb Xarop de Nit, l’alcaldessa de Navarcles, Alba Pérez, feia aquest migdia una valoració excel·lent de com havia transcorregut la festa , «que ha estat un èxit total de participació», apuntava. El programa d’actes, que es va iniciar el dia 10 passat, ha destacat per l’oferta musical «que ha tornat a omplir, i que s’ha pogut gaudir sense necessitat de tenir el públic assegut» com passava durant la pandèmia, apunta Pérez, i diu que això també s?ha notat amb gran afluència. Igualment, aquest any s’han pogut recuperar les activitats gastronòmiques que s’havien deixat de fer, per la qual cosa el programa ha inclòs des d’un taller de còctels, fins al Vi Croquet, o un concurs de paelles. L’alcaldessa també destacava la bona resposta que hi ha hagut a les activitats infantils, que han estat nombroses, i posava d’exemple la festa del confeti de diumenge «que va tornar a omplir la plaça després de dos anys». Aquest dilluns al migdia ha estat el torn de la cultura popular, amb el tradicional ball dels gegants seguit d’un vermut popular de festa major, que també ha fet petit el parc Marcel·lí Monrós, on s’han congregat desenes de persones.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here