Cardona completa amb l’enjardinament el passeig i mirador del camp de futbol

0
53

Zona enjardinada ja acabada del nou espai | AJ CARDONA Cardona ha acabat l’enjardinament de la volada sobre el camp de futbol, ​​que ha suposat una ampliació en aquest punt de la carretera de La Mina i, sobretot, la creació d’un gran mirador. D’aquesta manera s’ha completat definitivament l’actuació prevista en aquest nou espai, que es va poder obrir al mes de juliol, alhora que ha permès posar en marxa, novament, l’ascensor per accedir a la piscina municipal i al camp. Es tracta del gran balcó de la part superior de l’equipament que fa de coberta de l’edifici de serveis on hi ha els vestidors. La volada cobreix l’edifici de serveis per sobre d’un dels laterals del camp i transcorre en paral·lel i seguint la cota de la carretera de la Mina, guanyant una zona de passeig amb vistes al castell ia la Vall Salina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here