Interrupcions a la línia de Renfe de Manresa a l’entrada de Barcelona

0
58

Passatgers dempeus al comboi que ha sortit de Manresa i ha quedat aturat a Montcada La circulació dels trens de Rodalies de Catalunya s’ha restablert a les 19.15 hores d’aquest diumenge després d’haver quedat interrompuda a l’estació de Montcada Bifurcació, a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), per la meteorologia adversa. Un usuari del servei que ha agafat el tren a Maresa a les 5 de la tarda i que hauria hagut d’arribar al centre de Barcelona poc després de les 6 ha explicat a Regió7 que, dues hores després de la sortida, cap a les 7 , estaven aturats a l’altura de Moncada. L’usuari ha detallat que no han rebut cap informació i que el tren va molt ple, amb molta gent dreta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here