Navarcles manté la consulta sobre els usos a l’antic espai Dresca fins a mitjans de setembre

0
56

L?Ajuntament de Navarcles manté obert el procés de consulta pública sobre els usos que haurà de tenir en un futur l?espai ocupat pel recinte fabril de Dresca. Un procés que es va obrir el 15 de juliol passat i que permetrà als veïns i veïnes poder realitzar les seves aportacions fins al 15 de setembre (inclòs). La consulta es duu a terme d’acord amb allò establert a l’article 22 del Decret 305/2006 de 18 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei d’urbanisme, i es fa segons la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament a l’àmbit Dresca, que té per objecte la transformació de l’ús del sòl d’industrial a residencial. L’Ajuntament busca l’opinió dels veïns a partir d’uns suggeriments ja de base per convertir aquest espai en una àmplia zona residencial, verda i d’equipaments, per la qual cosa s’han de definir, per exemple, com seran els espais lliures que tindrà, incloent-hi un parc urbà, places i jardins públics, així com els equipaments que pugui necessitar el poble. L?espai de l?antiga fàbrica Dresca, d?unes 5 hectàrees, s?ha anat degradant des que es va aturar l?activitat el 2008.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here