Cardona adapta per al mòbil les guies explicatives del centre històric de la vila

0
56

Llampdesal és una de les experiències al centre històric | ARXIU/UDURAE Cardona ha estrenat un nou format digital de les guies interpretatives del centre històric de la vila. El consistori ha adaptat per al mòbil el disseny de format paper ja existent perquè a través d’un codi QR els visitants les puguin descarregar i fer la lectura a través de la pantalla. Les guies explicatives són en 4 idiomes diferents i permeten seguir per lliure tot el centre històric de Cardona i conèixer els edificis i espais més rellevants. Així, serà un servei complementari a les visites guiades que ja s’ofereixen ia les propostes de descoberta del patrimoni adreçades al públic familiar com ara Llampdesal o l’activitat Visiescape Cardona. Amb aquesta acció s’aposta per millorar l’experiència turística a la vila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here