Fonollosa millora els senyals viaris i de serveis

0
51

Dins del pla de millora de la senyalització vial i indicacions de serveis, l’Ajuntament de Fonollosa ha renovat alguna senyalització ja existent on s’ha afegit la imatge dels aparells desfibril·ladors (DEA) per ubicar-los, i també s’han col·locat senyals que no existien indicant les escoles municipals i la pista poliesportiva, on hi ha un dels aparells. Amb aquestes millores el consistori assegura que ha «pretès orientar i informar la ciutadania sobre els punts en què estan ubicats els sis aparells desfibril·ladors que han distribuït al municipi per a la seva ràpida localització en cas de necessitat». Alhora, el consistori ha millorat la visibilitat en punts amb angles cecs en alguns carrers instal·lant miralls, així com bandes reductores de velocitat per a la pacificació del trànsit en algun punt perillós.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here