L’esplai destinat als nens de Cardona arrencarà el curs el proper 3 d’octubre

0
59

L’Ajuntament de Cardona ja acaba d’acabar l’Esplaia’t, un espai obert a tots els nens per aprendre a través del joc i la joguina, que es posarà en marxa el 3 d’octubre. L’espai és obert a nens entre P3 i 6è de Primària i té com a fil conductor l’aprenentatge a través del joc. Les inscripcions per participar-hi es podran realitzar entre el 26 i el 30 de setembre. L’Esplaia’t s’engegarà el 3 d’octubre en horari de 17 a 20 hores (de dilluns a divendres) i de 10 a 13 hores (els dissabtes). Mitjançant jocs, tallers, manualitats i altres activitats, aquest espai vol ajudar a desenvolupar la creativitat, les habilitats comunicatives i els valors dels nens. Les inscripcions es podran fer del 26 al 30 de setembre a l’Esplaia’t, ubicat a la sala polivalent de la Biblioteca Marc de Cardona. Les places estan limitades a un màxim de 10 nens al dia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here