Tots els actes de la Festa Major de Navàs

0
58

La Festa Major de Navàs arriba el darrer cap de setmana del mes d’agost per fer ballar el poble els darrers dies d’estiu. T’ho perdràs? Consulteu tots els actes. Divendres 26 A les 19.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert infantil amb Els Superherois, de la companyia Pop per Xics. A les 21 h, a la plaça de l’Església, 31 Trobada d’acordionistes. Després, ball amb Jordi Bruch. A les 23 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Nervi, Qnda i Ultimátom Band. Dissabte 27 Dissabte, a les 17.30 h, a la residència de gent gran i àvies, ball de l’Oliba, bastoners, cascavells, nans i gegants. A continuació, a la plaça de l’Església, cercavila fins a casa de l’hereva, acompanyats per la Xaranga Màgic. A les 20 h, a la plaça de l’Ajuntament, proclamació de l’hereva, hereu, dames i solter de Navàs 2022. A les 22 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Xarop de Nit. A les 00.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Buhos i Dalton Band. A continuació, DJ Costix. Diumenge 28 A les 13 h, a la plaça de l’Església, traca valenciana i cercavila amb la Cobla Ciutat de Granollers. Cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, ball de l’Oliba, bastoners, cascavells, nans i gegants. Després, la sardana de la Festa Major de Navàs amb la Cobla Ciutat de Granollers. A les 19.30 h, a la plaça de l´Església, comèdia Orgasmes, amb Roger Pera i Sam Sánchez. A les 22 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert Abba Gold Tour. A les 00.15 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert Electrobacasis, de Camerata Bacasis amb DJ Arzzett & Marta Trujillo; i The Tyets. A continuació, DJ Arzzett. Dilluns 29 A les 11 h, al passeig Ramon Vall, parc infantil amb inflables i festa de l´escuma. A les 12 h, al parc de l’Estació, vermut musical amb Queralt Giralt, Isaac Romagosa i David Gimeno. A les 18 h, a la plaça de l’Ajuntament, 43a trobada de sardanes amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, ​​Mediterrània i La Principal de la Bisbal. A les 22.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb l’orquestra La Principal de la Bisbal. A les 01 h, a la plaça de l’Ajuntament, ball de nit amb l’orquestra Maribel. A continuació, Les PDKat. Dimarts 30 A les 9 h, tradicional trobada a l’ermita de Sant Genís: missa i esmorzar de germanor amb coca i xocolata. Sortida de l´estació d´autobusos a les 8:30 h. De 11 a 14 i de 16 a 18 h, al passeig de Serrateix (baixada del Sant Jordi), Splash Slide!, tobogan d’aigua de 129 metres. A partir de 2 anys. A les 19 h, a la plaça de l’Ajuntament, sardinada, botifarrada i ball i concert amb Pep i M. José Quartet. Preu: 3 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here