L’òliba de Navàs s’estrena als balls davant una gran expectació

0
55

Els tradicionals balls de diumenge de la Festa Major de Navàs han omplert aquest migdia la plaça de l’Ajuntament. Centenars de persones, petits i grans, no han volgut perdre’s un acte emotiu i amb la cultura popular com a protagonista. A ple sol i amb calor, els navasencs esperaven expectants les colles de sempre: bastoners, cascavells, nans i gegants, i la novetat d’aquest any: la figura de l’Oliba, que es va estrenar dimecres passat i que avui ha ballat per primera vegada a la plaça de l’Ajuntament. Ha aprovat amb molt bona nota. Segons l’alcalde, Genís Rovira, «Oliba ha agradat molt, també la música i el ball. Ha estat molt ben acceptada per tothom». Darrere de l’òliba, han lluït els seus balls i han estat el centre de totes les mirades els bastoners, els cascavells, els nans i els gegants. Aquest any s’ha pogut recuperar el format habitual de l’acte després de dos anys de restriccions per la covid. “I ha estat un èxit”, apuntava l?alcalde. La plaça era plena i amb la gent molt lliurada, tal com s’ha demostrat amb els grans cercles que s’han format per ballar la sardana final: La Festa Major de Navàs, de Jordi Busquets. El bon ambient i les ganes de festa que es respiraven avui al migdia han estat la tònica habitual a tots els actes fins a Navàs. La festa major es tancarà dimarts. Consulta aquí els actes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here