Navarcles iniciarà ben aviat les obres del nou menjador de l’Escola Catalunya

0
50

L’Ajuntament de Navarcles preveu iniciar les properes setmanes les obres de construcció del nou menjador per a l’Escola Catalunya. Tot i la seva coincidència amb l’arrencada del curs escolar, això no ha de suposar cap problema per al desenvolupament normal de les classes, segons ha assegurat la regidora d’Urbanisme, Laura Castell, tenint en compte que si bé els treballs es concentraran en un espai situat dins del recinte escolar, està prou separat per no interferir en el dia a dia dels alumnes. L’Ajuntament ja ha fet l’aprovació definitiva del projecte després que no hi ha hagut cap al·legació a la inicial, cosa que ha permès completar també la licitació de l’obra, que es va fer en paral·lel i només condicionada que no hi hagués al·legacions. Ara està en vies d’adjudicació per valor de 210.000 euros, i un cop completat el procés l’empresa ja podrà iniciar els treballs, si és possible aquest mateix setembre. El termini màxim dexecució previst és dentre 9 i 12 mesos, diu Castell. El nou menjador donarà servei als alumnes d’educació infantil i de primer cicle de primària, que fan classe a l’edifici vermell de l’escola, i que ara no disposen d’un menjador propi sinó que comparteixen per als àpats es barregen amb els alumnes grans a l’únic menjador que hi ha a l’edifici verd. Això implica que els alumnes més petits s’han de desplaçar cada dia a un edifici no adjacent al seu i han de travessar el carrer. Amb un menjador propi s’estalviaran aquest trasllat, i disposaran de més espai per als àpats, alhora que també alliberaran el menjador de l’edifici verd. El futur equipament tindrà capacitat per a un centenar de nens. El menjar se seguirà cuinant a l’edifici verd, però aquí es podrà emmagatzemar, manipular i preparar. També hi haurà set aigüeres per rentar-se les mans, i lavabos a l’exterior. Quan sigui necessari, el menjador també farà de sala polivalent i s’habilitarà un espai de migdiada per als alumnes de P3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here