Els pressupostos participatius de Balsareny admeten propostes fins ara

0
78

Els veïns i veïnes empadronats a Balsareny encara tenen de termini fins avui, 31 d’agost, per presentar propostes a l’edició d’enguany dels pressupostos participatius, que comptaran amb una reserva de 50.000 euros. El període per fer-ho es va obrir l’1 d’agost, i dóna opció a presentar fins a tres propostes per persona a través del web municipal www.balsareny.cat, i entrant a l’enllaç vinculat sobre els pressupostos participatius. Les propostes que s’hagin fet arribar es recolliran i es farà una valoració tècnica a partir de demà i fins al 14 de setembre. Les que es considerin aptes i s’ajustin a les bases de la convocatòria se sotmetran a votació entre els dies 15 i 30 de setembre. Se’n podran votar fins a un màxim de quatre per persona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here