Sant Salvador farà un homenatge a l’alcalde Francesc Enrich, afusellat pel franquisme

0
69

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha previst un acte d’homenatge a la figura de Francesc Enrich i Sellarès, que va ser alcalde del poble per part de la Unió Republicana, i va morir afusellat amb 34 anys al Camp de la Bota pel bàndol franquista a 1939. L’acte es farà dissabte, 3 de setembre, a les 11 del matí davant de l’Ajuntament, i comptarà amb l’assistència de familiars de l’exalcalde i també amb la participació del govern municipal. Al llarg de l’homenatge hi haurà parlaments, i es descobrirà una placa commemorativa a l’edifici de l’Ajuntament. La jornada es tancarà amb una xerrada al voltant de la memòria històrica del poble, en què es repassarà la trajectòria de Francesc Enrich, nascut el 1904, a Cal Corraler del Raval del Parrot, a Sant Salvador de Guardiola. La xerrada, a càrrec de l’historiador Genís Frontera, porta per títol La Unió de Rabassaires del Bages, entre la guerra i la revolució.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here