Sindicats i Educació arriben a un acord per començar el curs sense jornades de vaga

0
44

Els sindicats van desconvocar ahir les vagues del 7 i el 28 de setembre a les escoles després d’arribar a un acord amb el Departament d’Educació, que permetrà que dilluns que ve arrenqui el curs sense jornades de protesta. Segons fonts sindicals, els representants dels sindicats i d’Educació van arribar a l’acord, quatre dies abans de l’inici del curs, durant una reunió de més de dues hores ahir a la tarda a les dependències del Departament d’Empresa i Treball, que va actuar de mediador. L’acord ha arribat després que Educació proposés dimecres als sindicats la contractació de més de 3.400 professors perquè els mestres de primària i secundària recuperin al gener l’horari lectiu abans de les retallades. A la roda de premsa posterior a l’acord, el conseller d’Educació, Josep González Cambray, va agrair als sindicats la seva “responsabilitat” per aprofitar la “finestra d’oportunitat” i tancar un acord “per unanimitat” que va qualificar d'”històric”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here