S´obre el termini d´inscripció per a la Taula de Salut Comunitària de Sant Joan

0
46

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Sant Joan de Vilatorrada, ha obert el període d’inscripcions per a la sessió informativa que es farà el 21 de setembre, i en què es promourà la creació de la Mesa de Salut Comunitària, un espai de trobada formada per professionals de l’Equip d’Atenció Primària, representants dels ajuntaments, entitats i ciutadania. La sessió és oberta a veïns i veïnes dels municipis on dóna servei l’EAP: Sant Joan, Fonollosa, Rajadell i Aguilar de Segarra. Aquesta primera sessió del dia ha de servir per escollir les persones que constituiran la Mesa de Salut Comunitària, i la idea és que aquest grup estable de treball realitzi, a partir del setembre, reunions periòdiques trimestrals, cadascuna en un dels municipis implicats en aquesta iniciativa. La voluntat és que el nou espai estigui format per professionals de la salut i la farmàcia, representants polítics, entitats del territori i la ciutadania, per tal d’esdevenir un grup estable de treball on poder compartir inquietuds i propostes de millora de l’atenció primària i planificar noves activitats de salut comunitària. Així mateix, serà un espai d’escolta activa que permetrà a professionals de l’ICS explicar la feina i resoldre dubtes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here