Sallent programa visites guiades gratuïtes després de la Festa Major

0
47

L’Ajuntament de Sallent organitza visites turístiques que us permetran conèixer llocs d’interès. Excepcionalment seran gratuïtes. El divendres 16 s’obriran les portes de Ca l’Arau. La visita a aquest edifici joia del modernisme ja ha esgotat les entrades. El dissabte 17, es podrà conèixer la Fàbrica de Cal Berenguer, a Cabrianes. La visita guiada farà un recorregut per les oficines de l’antiga fàbrica tèxtil, la sala de filatura, la sala del motor, la de bombes, la turbina, el taller i la nau central on es duen a terme rodatges i creacions escèniques. És la nau més gran de l’època modernista que es conserva a Catalunya. Les visites es faran a les 10 ia les 11 del matí. I pel diumenge 25 de setembre, s’ha programat la Ruta dels Guardians, a les 10 del matí. Al cim més alt de dos serrats escarpats pel Llobregat reposen les restes de dues fortificacions mil·lenàries. S’hi podrà veure el centre de visitants del Geoparc, el poblat ibèric fortificat del Cogulló i les restes del Castell de Sallent i l’església romànica de Sant Sebastià. Per a les visites, cal reservar a sallentturisme.cat o 671 40 54 83.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here