Buhos i la Banda de Neó obren l’apartat musical de la festa

0
52

La música serà una de les protagonistes de la Festa Major de Cardona, amb Buhos, Les que Falta Band, Les Anxovetes o l’Orquestra Cimarron com alguns dels caps de cartell, des d’aquest divendres fins dimarts dia 13. Aquesta nit, després del Txupinasso de les 12 de la nit, pujaran a l’escenari el grup Buhos, la Banda Neó i UltraRumba (tribut a Estopa). Obriran la nit de l’Empalme, que recupera la plaça de toros com a espai de concerts. I durant tota la nit, We Love Music-On a la plaça de la Fira de Dalt. Los Buhos, un dels grups més populars de l’escena musical festiva catalana, atrauran un nombrós públic, que també gaudirà de les versions de la Banda de Neó. Seran dues actuacions potents que es completaran amb el tribut a Estopa UltraRumba. La primera nit de concerts a Cardona promet, però no serà l?única. Aquest dissabte, pujaran a l’escenari els grups Vizuri i Waikiki, a partir del 2/4 de 12 de la nit a la plaça de la Vall. Paral·lelament, a la mateixa hora, actuació de l’orquestra Almas Bessones, al passeig de la Fira. Diumenge, una altra cita destacada serà el concert de la Banda de Música de Cardona, que tindrà lloc a les 11.00 hores de la nit a la plaça de bous. Prèviament, a 2/4 de 9, els amants de les sardanes podran ballar amb la copla Jovenívola al passeig de la Fira. A la nit, l’amenitzarà l’Orquestra Cimarron, a la plaça de la Vall. I una altra oferta, per al públic jove, serà el concert de Les Que Falta Band i DJ Rial, a les 12 de la nit al passeig de la Fira. Dilluns, la música ja sonarà al migdia amb l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa, a la 1 al passeig de la Fira. I novament sardanes a la tarda, a la plaça de toros, amb la cobla Baix Empordà, amb la Sardana de Cardona. A la nit, després del castell de focs de les 11 de la nit que omplirà el cel de Cardona de llums i color, es podrà gaudir del ball amb Cafè Trio, al passeig de la Fira. I dimarts, 13 de setembre, la música també hi tindrà un paper destacat. Al migdia, a la 1, concert vermut al Dr. Swinguez, al passeig de la Fira. I a la nit, el grup Les Anxovetes oferirà un repertori d’hanaveres clàssic i tradicional, a partir del 2/4 de 10 a la plaça de toros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here