Castellnou de Bages estrena demà una fira que vol posar en valor els productors locals

0
53

Aquest dissabte 10 de setembre Castellnou de Bages celebra la primera edició de FiraGust Castellnou. La fira pretén donar visibilitat als productors locals i comarcals. Per aquest motiu, tot el producte que s’exposarà a les parades serà del Bages. L’esdeveniment, que se celebra dissabte des de les 5 de la tarda al nucli antic de Castellnou, també comptarà amb artistes locals que protagonitzaran les diverses actuacions musicals que amenitzaran la festa com ara Jan Bonet o Antonio El Remendao, entre d’altres. A més a més dels expositors i de les actuacions musicals, FiraGust també comptarà amb tallers per als més petits, tasts i degustacions i exposicions d’art. L’esdeveniment, organitzat per l’associació El Gusto de la Música i el Buc Castellnou compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellnou de Bages.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here