ERC de Sallent revalida l’actual alcalde, Oriol Ribalta, com a candidat per al 2023

0
67

La secció local d’ERC a Sallent ha reelegit l’actual alcalde del municipi, Oriol Ribalta, perquè torni a encapçalar la llista del partit als comicis del maig del 2023. Segons fonts del partit, Ribalta, de 27 anys, ha manifestat que el seu compromís segueix intacte i que té la il·lusió i la força del primer dia. A l’assemblea, el candidat republicà ha remarcat la feina feta per la secció local des del 1991 i ha agraït a l’equip de govern el seu suport i dedicació. També ha fet un extens balanç del mandat, però ha demanat que «no pensi només en allò que hem fet, sinó en tot el que encara ens queda per fer». Vol deixar clar que «volem continuar liderant un projecte de poble transformador i inclusiu».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here