Sallent començarà aquesta nit quatre dies de festa major amb el pregó del Dimoni

0
45

Sallent donarà el tret de sortida a la festa major avui a les 9.30 hores amb el pregó que protagonitzarà el Dimoni de Sallent, i amb la posterior Avalotada que arribarà a ritme de carraques. Després serà el torn de la música amb Dj Arzzett, Dj Mark F i Las Dj’s Moonies a la Torre del Gas. Paral·lelament, el grup de versions The Txandals actuarà a la Plaça Sant Antoni Maria Claret. Demà i diumenge se celebraran els actes centrals, que inclouen un torneig de bàsquet, un tobogan aquàtic per als més petits, una audició de sardanes, el lliurament de premis del concurs de fotografia d’Enramades, el ball dels Gegants i Nans de Sallent, i una actuació castellera, en el marc de la Diada. A més hi tornarà a haver música. Demà anirà a càrrec de l’Orquestra Maravella, amb un concert a les 7 i un ball a les 10 de la nit. El plat fort arribarà a les 11.30 hores amb el concert de Doctor Prats, que actuaran a la Torre del Gas on presentaran el repertori de la seva gira «Per la cantonada bo tour». Serà la segona vegada aquest any que el grup trepitja el Bages. Diumenge, l’Orquestra Metropol actuarà a la Plaça Sant Antoni Maria Claret, i dilluns, el grup de rock&roll Orelles de Xocolata oferirà un concert pensat per a tots els públics. La banda de gospel sallentina The River Troupe Gospel i el grup El Patio tancaran la festa major, després del tradicional Castell de Focs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here