El Consell del Bages concedeix per a aquest curs prop de 3.000 beques menjador

0
72

El Consell Comarcal del Bages ha concedit un total de 2.926 beques de menjador escolar durant les darreres setmanes en el marc de la primera convocatòria d’ajuts per al curs 2022-2023 que ha començat aquesta setmana. Els ajuts cobreixen un mínim del 70% del cost del servei de menjador escolar, compten amb un pressupost global de prop de 2,4 milions d’euros i donaran servei a l’alumnat d’un total de 32 centres d’educació primària, instituts i escoles bressol de la comarca del Bages. Del total dajuts concedits, 2.748 corresponen al 70% del cost del menjador escolar, mentre que 178 cobreixen el servei de forma íntegra. El Consell Comarcal ha rebut fins ara un total de 4.575 sol·licituds. La consellera de l’Àrea d’Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà Serrano, apunta que «són unes ajudes estratègiques que permeten donar suport a les famílies que tenen més dificultat».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here